Δρ. Γεράσιμος Φραγκούλης

Dr Gerasimos Fragkoulis Urologist - Andrologist

Σύντομη Βιογραφική Παρουσίαση

Ο Δρ. Γεράσιμος Φραγκούλης, γεννημένος στις 02/08/1984, είναι ένας κορυφαίος Ουρολόγος - Ανδρολόγος με εκτενή εκπαίδευση και πλούσια επαγγελματική εμπειρία. Κατέχει πτυχίο Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας (2008) και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας (2016), ενω είναι και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επαγγελματική Πορεία

Ο Δρ. Φραγκούλης έχει εκτελέσει χειρουργικές επεμβάσεις και διαγνωστικές διαδικασίες με επιτυχία, και η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει:

Ιδιωτικό ιατρείο στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο με κύριο αντικείμενο την Ανδρολογία/ Αισθητική Ανδρολογία, έχοντας εκτελέσει άνω των 1000 επεμβάσεων στις πιο φημισμένες ιδιωτικές κλινικές της Harley Street του Λονδίνου που θεωρείται η Μέκκα της Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής στην Ευρώπη.
‘Έχει ολοκληρώσει 2 Fellowships στο Ηνωμένο Βασίλειο, Senior Clinical Fellow in Robotic Pelvic Uro-Oncology στο Royal Surrey County Hospital, Guildford και Senior Clinical Fellow in Uro-Oncology and Robotic Surgery στο Bradford Royal Infirmary, Bradford, έχοντας την ευκαιρία να εκπαιδευτεί στη Ρομποτική Χειρουργικη και τη διάγνωση και διαχείριση ασθενών με κακοήθειες του προστάτη, της ουροδόχου κύστεως και του νεφρού.Ταυτόχρονα συμμετείχε ενεργά στην εκπαίδευση των νέων Ουρολόγων καθώς και των φοιτητών Ιατρικής των Πανεπιστημίων του Surrey και του Leeds αντίστοιχα.
Έχει εκπαιδευτεί στην Ρομποτική Χειρουργική σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας (EAU) στην ORSI Academy στο Βέλγιο , έχοντας ολοκληρώσει το Advanced Course in Robot-Assisted Radical Prostatectomy με υποτροφία της Intuitive Surgical και του τμήματος Ρομποτικής Χειρουργικής της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας.
Έχει ολοκληρώσει το Intensive Course in Laparoscopic Urologic Surgery στο Στρασβούργο μετά από υποτροφία της Ελληνικης Ουρολογικής Εταιρείας κατόπιν εξετάσεων και είναι κάτοχος του Diplome d’ Universite de Chirurgie Laparoscopique απο το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.
Επιμελητής Β’ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ιπποκράτειο" επι 3 χρόνια απο το οποίο παραιτήθηκε αναζητώντας μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.
Ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ελπίς", έχοντας εκπαιδευτεί σε όλο το φάσμα των επεμβάσεων της Γενικής Ουρολογίας, Ουρο - Ογκολογίας, Ανδρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας.
Κατέχει τους τίτλους του Fellow of the European Board of Urology και Fellow of the European Committee of Sexual Medicine κατόπιν εξετάσεων.
Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαικης Ουρολογικης Εταιρειας, του General Medical Council, UK (GMC), της British Association of Urological Surgeons (BAUS), της Societe International d’ Urologie (SIU) , της International Society for Sexual Medicine (ISSM) και European Society for Sexual Medicine (ESSM)
Είναι κριτής στα παγκοσμίου φήμης περιοδικά Journal of Robotic Surgery και Journal of Clinical Urology

Ο Δρ. Γεράσιμος Φραγκούλης έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σε περιοδικά και συνέδρια με κύριο αντικείμενο την Ρομποτική Χειρουργικη, την Γυναικολογική Ουρολογία και την Ανδρολογία.

Ρωτήστε τον Γιατρό